Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gölcük 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 262 422 01 22
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://golcuk15temmuzsehitlerimtal.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahallesi Ali İhsan Paşa Caddesi No 30 17 Ağustos Spor Salonu Karşısı Gölcük/Kocaeli
VİZYON : Okulumuzda sorun değil çözüm üreten, topluma yük olan değil yük alan gençler yetiştireceğiz
MİSYON : Okulumuzda sorun değil çözüm üreten, topluma yük olan değil yük alan gençler yetiştireceğiz. Okulumuzda öğrencilerimizi 21 yüzyıl yetkinliklerini kazanmış, mesleki yeterlilikleri tam, içinde bulunduğu toplumu tanıyan, kendisinin ve toplumun ihtiyaçlarını sorunlarını bilen bu sorunlara çözüm getirebilen bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Mezun ettiğimiz gençlerimiz akıl ve ahlak ile çalışsınlar alın teri ile kazançlarını sağlasınlar istiyoruz. Görünce konu komşusunu, arkadaşını selam veren; onları dinlemeye anlamaya çalışan, halini hatırını soran mutlu bireyler olmalarını istiyoruz. Okulumuzun adı Gölcük 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi biz bu ada yakışır 15 Temmuz gecesi haksızlık karşısında sokaklara çıkan tanklara göğüs gerenler haksızlık uğruna hakka yürüyenler gibi değerlerine sahip, değerler eğitimi almış ve bunu davranışa dönüştürmüş gençler yetiştirmek istiyoruz. Tabi okulumuzda 3 alanımız var başta otomotiv üretim sanayisi olmak üzere üretim sanayisi için nitelikli çalışanlar yetiştiren bir okul olacağız. Okulumuzdaki alanlar Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı ve Motorlu Araç Teknolojisi Alanıdır. Bu eğitim öğretim yılında sadece 9. Sınıflarımıza öğrenci alacağız. Başka okullara yerleşmiş öğrenciler okulumuza nakil isteğinde bulunabilecek. Kocaeli’deki tüm velilerimiz okulumuza gelerek okulumuz, alanlarımız, eğitim öğretim faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabilirler. Başta belirtiğim gibi öğrencilerimizi 21 yüzyıl yetkinliklerine sahip, sorun değil çözüm üreten, topluma yük olan değil yük alan, önce kendisine sonra ailesine, bulunduğu topluma, milletine ve insanlığa faydalı bir birey olarak yetiştirmek istiyoruz. Gençleri geleceğe hazırlamak için okulumuza bekliyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretmen :59
Öğrenci :770
Derslik :21
Atölye-İşlik :26
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :3078
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09.00-17.15
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon : yok
Servis :
Ulaşım : İlçe Merkezinden 715 numaralı dolmuşlar ile gelinip,İlçe Merkezine dönüş için 718 numaralı dolmuşlar kullanılabilir. Başiskele,İzmit ve Değirmendereden 710 numaralı hat aracı ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu karşısı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Özel Araç İle Ulaşım 8dk 2,9 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okul Futbol Turnuvası,Satranç Turnuvası,Bocce İlçe Karşılaşmaları, Okul Güreş ve Futbol Takımı Karşılaşmaları, Bilek Güreşi Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 Proje çalışması yapılmaktadır.
Yazdır :